Lastik-İş Genel Başkanı öldürüldü

13.11.2018 - 11:09
Haberi paylaş

DİSK Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, silahlı saldırıya uğradı. Karacan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

DHA’nın haberine göre Sakarya’nın Arifiye ilçesindeki bir lastik fabrikasına ziyarette bulunan DİSK Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan silahlı saldırıya uğradı.

Karacan ile birlikte ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralanırken, ağır yaralanan Karacan ve diğer yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karacan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kocaeli Koz'un haberine göre Sedat U. isimli işçi, Abdullah Karacan’ın silahını çekmeceden alarak saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırganın Goodyear Fabrikasında pres pişirme bölümünde çalıştığı ve yer değişikliği ile ilgili tartışmanın yaşanması üzerine saldırganın Karacan’ın ruhsatlı tabancasını çekmeceden alarak Karacan’ı vurduğu öğrenildi.

Saldırıda Lastik İş Sendikası Goodyear Fabrikası işyeri temsilcisi Osman Bayraktar ve Lastik İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Sipahi de yaralandı. 

Bültene kayıt ol