İstanbul ve İzmir'de göçmenlerle dayanışma aktivist toplantıları

08.01.2019 - 17:02
Haberi paylaş

14 Ocak Pazartesi tarihinde İstanbul'da, 17 Ocak Perşembe günü ise İzmir'de göçmenlerle dayanışmak isteyen aktivistler bir araya gelip bundan sonraki mücadeleleri ve etkinlikleri planlayacaklar.

"Irkçılığa hayır, hepimiz göçmeniz" kampanyasının İstanbul'daki aktivistler toplantılarının ikincisi, 14 Ocak Pazartesi günü saat 19:00'da Cezayir toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Özellikle yılbaşı kutlamalarında ortaya çıkan ırkçılık ve buna karşı neler yapılabileceğinin konuşulacağı toplantıda, aynı zamanda uluslararası ırkçılık karşıtı günde Türkiye'de düzenlenecek 16 Mart etkinlikleri için geçen toplantı yapılan öneriler değerlendirilecek.

Toplantıda giriş konuşmalarını Antikapitalistler Platformu'ndan Meltem Oral ile Göç Araştırmaları Derneği'nden Polat Alpman yapacak.

Toplantının Facebook etkinliği için tıklayın.

“Hepimiz göçmeniz, ırkçılığa hayır” kampanyasından kitlesel buluşma

İzmir'de aktivistler bir araya geliyor

İzmir'de de 17 Ocak Perşembe günü saat 19:00'de Karakedi Kültür Merkezi'nde göçmenlerle dayanışan aktivistler bir araya gelerek, tüm dünyayla birlikte 16 Mart'ta Türkiye'de yapılacak etkinliklerin İzmir ayağını örgütleme çabalarına başlayacaklar.

Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi, 1462 Sok. (Yüzbaşı Şerafettin) No: 20/1 (Kıbrıs Şehitleri üzerindeki Burger King sokağından gara doğru girdikten sonra 100 metre ileride sağda), 35220 Alsancak

 Toplantının Facebook etkinliği için tıklayın.

(Gocmeniz.org)

Göçmenlerle dayanışan aktivistler bir araya geldi

Yeni yılda Suriyelilerle el ele verelim!

Türkiye’de yaşayan Suriyelilerle ilgili yanlış bilinenler​

Bültene kayıt ol