Siirt’te AKP’yi protesto eden işçi yakınları gözaltına alındı

Siirt Şirvan’ın Maden köyünde meydana gelen iş cinayetine ilişkin şirket tarafından görevlendirilen bir yetkili “Allah’ın takdiridir” açıklaması yaparken, maden sahasını incelemeye gelen Enerji Bakanı Berat Albayrak köylüler tarafından protesto edildi. İki köylü gözaltına alındı.

Ciner Grubu tarafından görevlendirilen bir yetkilinin, aileleri sakinleştirmek için sarf ettiği “Göçük, doğa şartlarından dolayı meydana geldi. Bizim yapacağımız bir şey yok. Allah’ın takdiridir” sözleri büyük tepki topladı.

Maden sahasına gelen Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak ise işçi yakınları tarafından protesto edildi. Olağanüstü güvenlik önlemleri altında köye gelen Albayrak’ı protesto eden iki işçi yakını, özel harekât polisleri tarafından gözaltına alındı.

ilginizi çekebilir

looksmaxxing
Lookmaxxing: Hepimizi inciten çevrimiçi bir alt kültür
2025-aile-yili-anayasa-esitligi-gormezden-geliyor-mu
“Ailem Güvende”
ailem-guvende-operasyon-iha-2487879
Aile neden bir düşmana ihtiyaç duyar?