Sıla Gençoğlu’na şiddet uygulayan Ahmet Kural’a hapis cezası

22.04.2019 - 13:20
Haberi paylaş

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp eden oyuncu Ahmet Kural, hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezası aldı.

Sıla Gençoğlu’nun Ahmet Kural hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan davanın son duruşması bugün İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Tarafların avukatlarıyla katıldığı duruşmada Ahmet Kural’ın avukatları  tanık dinlenmesini ve olay yeninde keşif yapılmasını talep etti. Mahkemenin talepleri reddetmesi üzerine reddi hakim talep eden avukatların bu talebi de reddedildi.

Duruşmada Ahmet Kural, hakaret, tehdit ve basit yaralama suçlarından 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kural’ın cezası ertelendi.

Sıla Gençoğlu: “Herkese cesur olmayı salık veriyorum”

Ahmet Kural, darp iddialarını reddederken Gençoğlu’nu suçladı. “Sıla hanım, hem fiziksel hem de psikolojik şiddeti sever” diyen Kural, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar gideceğini belirtti.

Çıkışta bir açıklama yapan Sıla Gençoğlu ise "Adalet tecelli etti, zor bir dönemdi benim için. Ne kadar kuvvetli de olsanız kolay bir şey değil sağlam kalmak. Susmak iyi bir fikir değil. Susmayarak birilerinin hayatını kurtarabilirsiniz. Herkese cesur olmayı salık veriyorum" dedi.

Daha önce uyuşturucu kullanımı sebebiyle ceza alan Kural’ın cezaevine girmesi ihtimaller arasında bulunuyor.

Bültene kayıt ol