Baba serbest oğlu kaçak

20.03.2024 - 09:51
Haberi paylaş

1 Mart’ta İstanbul Eyüpsultan’daki orman yolunda lüks aracıyla yarış yaparken yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci’yi öldüren, ünlü estetik cerrah Bülent Cihantimur’un oğlu, 17 yaşındaki T.C. kazanın ardından önce Mısır’a sonra da ABD’ye kaçmıştı. Başlatılan soruşturma kapsamında ailenin yanında çalışan Ayşe Ceren S. tutuklanırken, olaydan günler sonra New York’ta görüntülenen T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Baba Bülent Cihantimur’un kaçışı planladığı öne sürülürken savcılık, yalanlarla dolu bir ifade vermesine rağmen Cihantimur’u haftanın üç günü karakola imza verme şartıyla serbest bıraktı. 

Medyanın kadın düşmanı dili!

T.C.’nin annesi Eylem Tok ise olayın yaşandığı günden beri medya tarafından hedef haline getiriliyor. Her türlü hakarete maruz bırakılan kadının suçluluğu ön plana çıkarılırken baba Bülent Cihantimur’un yaklaşık iki hafta boyunca soruşturmaya dahil edilmemesine değinense pek yok. Zengin ve bürokrasiyle derin ilişkileri olan erkeklerin ne yaparlarsa yapsınlar başlarına bir şey gelmemesi de kaide haline getirilmek isteniyor!

(Sosyalist İşçi)

Bültene kayıt ol