Halep için uluslararası eylem günü

Rusya ve Baas rejiminin işbirliğiyle gerçekleştirilen saldırılarda yüzlerce kişinin öldüğü Halep için bugün dünyanın birçok yerinde eylemler yapılacak.

Halep’te günlerdir büyük bir insani kriz yaşanıyor. Baas rejimi ve Rusya halka saldırıp katliamlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu saldırılara sessiz kalmak istemeyenler, bugün ABD’nin Washington, New York, Chicago, Los Angeles, Sacramento, San Antonio, Columbia ve Minneapolis kentlerinde, Almanya’da Berlin’de, İngiltere’de Leeds’te, Türkiye’de İstanbul ve Antep’te, İsviçre’de Cenevre’de, Kanada’da Toronto’da, Hollanda’da Den Haag’da, Arjantin’de Buenos Aires’te, İsviçre’de Göteborg ve Stockholm’de, İtalya’da Milano’da, Lübnan’da Beyrut ve Trablusşam’da, Ürdün’de Amman’da, Fransa’da Paris’te ve Mısır’da Kahire’de sokaklarda olacaklar.

ilginizi çekebilir

lgbti-operasyonlari-dunyada-hak-kuruluslarini-ayaga-kaldirdi
Aile güvenliği ve müstehcenlik suçlaması özgürlükleri hedef alıyor
925026-2115209188
Kürt meselesinde çatışmasızlık süreci: “Muhalefet izleyici olarak kalmamalı”
images (46)
Muhalefet sokakta birleşmeli