Cargill işçileri İstanbul’a yürüyor

Bursa Orhangazi’de bulunan Cargill fabrikasında Tek Gıda-İş sendikasında örgütlendikleri için işten atılan işçiler, tepkilerini göstermek için İstanbul’a yürüyor.

Direnişçi işçiler, 18 Eylül Salı günü İstanbul’da Cargill Genel Müdürlüğü’nde basın açıklaması yapacak.

Cargill işçilerinin yürüyüş programı şöyle:

16 Eylül: Saat 10.30’da yola çıkılacak. Topçular üzerinden Eskihisar’a geçilip Gebze Kent Meydanı’na ulaşılacak. Gece burada geçirilecek.

17 Eylül: Sabah erken saatlerde yola çıkılacak, direnişteki Flormar işçilerine dayanışma ve destek ziyareti gerçekleştirilecek. Buradan yürüyüş devam ederek Kartal Meydanı’na ulaşılıp gece burada geçirilecek.

18 Eylül: Saat 14.00’da Cargill Genel Müdürlüğü önünde olunacak şekilde yürüyüşe geçilecek. Genel Müdürlük önünde Saat 14.00’te bir basın açıklaması gerçekleştirilip 21 Eylül Cuma gününe kadar burada konaklanılacak.

ilginizi çekebilir

01JS71NM19M60TXQ6TB64N8TT4
Aşırı sağ neden transfobiden faydalanıyor?
1-11
(Seçtiklerimiz) “Medyanın yüzde 70’inin genel yayın yönetmeni olarak devlet ve iktidar” bahsi
20231014_BLP521
(Seçtiklerimiz) Gazze’de 1 Mayıs