100 kişilik ırkçı grup iki Suriyeli mülteciye saldırdı

Adana’nın Seyhan ilçesinde 100 kişilik ırkçı grup, Suriyeli ailenin evini basarak iki kişiye saldırdı.

DHA‘nın haberi şöyle:

Adana’nın Seyhan ilçesi Hanedan Mahallesi Mirzaçelebi sokakta meydana gelen saldırıda, iddiaya göre, mahalleli bir grup ile Suriyeli Melehafcı ailesi arasında gündüz saatlerinde henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Mahalledeki diğer yurttaşların araya girmesiyle kavga fazla büyümeden sonlandı.

Akşam iki grup arasında yeniden tartışma başladı. Sayıları bir anda 100’e yaklaşan mahalleli grup, Suriyeli ailenin evine saldırdı ve 37 yaşındaki Muhammed Melehafcı ile kardeşi 34 yaşındaki Mahmud Melehafcı’yı darp etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi kalabalığı dağıtmakta güçlük çekince bölgeye takviye ekipler gönderildi. TEM ve özel harekât polislerinin de desteği ile gruba biber gazı ile müdahale edildi.

Kontrolün sağlanmasının ardından yaralı iki Suriyeli, ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri devam eden yaralılarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

ilginizi çekebilir

Marquis de Sade, French author
Marquis de Sade perspektifinden Epstein vakası
1024x576_cmsv2_dbbd9aec-204a-527d-b30c-09bdf3635257-9635386
Starmer'ın zombi hükümeti, Mandelson-Epstein skandalı nedeniyle hızla düşüşe geçti
WhatsApp Image 2026-02-07 at 15.23
DSİP: Yargılanan, LGBTİ+ varoluşudur!