Obama da Putin de destekliyor, İsrail katlediyor

Katil İsrail dün Filistinlilerin işgal karşıtı gösterisinde 5 kişiyi daha öldürdü. Siyonist rejim, hem ABD hem de Rusya tarafından destekleniyor.

Batı Şeria’da ve Gazze şeridinde yapılan gösterilere İsrail askerleri ateş açtı, toplamda 5 kişi öldü. Böylelikle, 1 Ekim’den beri öldürülen Filistinlilerin sayısı 37’ye çıktı.

İsrail’i hem ABD’nin başını çektiği Batı emperyalizmi, hem de Rusya’nın başını çektiği Doğu emperyalizmi destekliyor.

Barack Obama, İsrail’in “temel hukuku, düzeni ve sokaklarındaki şiddeti” durdurma hakkına koşulsuz destek verdiklerini yineledi.

Geçtiğimiz hafta Rusya’nın devlet başkanı Vladimir Putin de “İsrail’in yurttaşlarını koruma mücadelesini” desteklediklerini söylemişti.

ilginizi çekebilir

203905
DSİP: Nafaka hakkı gasp edilemez! Nefret paketine hayır!
HJ9WjCiW8AABU31-1
‘Flamingo Devrimi’nin içinden: Arnavutluk, Kushner-Trump’ın toprak gaspına karşı ayaklanıyor
5798_pic1_k
“Onlara serf gibi davranıyorlar”: Arnavutluk'un İşkodra kentinde Roman aileler tahliye ve dışlanma tehdidiyle karşı karşıya