MHP’li faşistler her yerde terör estirdi: “Operasyon değil katliam istiyoruz”

Ülkü Ocakları’nın çağrısıyla bugün 19:00’da Türkiye’nin her yerinde yapılan “teröre lanet” yürüyüşleri, beklendiği gibi Kürtlere yönelik ırkçı saldırılara dönüştü.

Dün akşam 128 HDP bürosuna gerçekleşen saldırılardan sonra, bu akşam da ülkücü faşistlerin çağrısıyla yapılan eylemlerden sonra Kürtlere yönelik linç girişimleri sürüyor.

HDP’nin Ankara’daki genel merkezine saldırılırken, binanın ikinci katı yandı. Kırşehir’de HDP’li birinin işlettiği kitabevi ve Alanya’daki HDP bürosu da yakıldı.

İstanbul’da Mecidiyeköy’den başlayıp Beşiktaş’ta son bulan yürüyüşte ise “Operasyon değil katliam istiyoruz” sloganları atıldı.

Anaakım medya saldırıları “terör protestosu” olarak vermeye devam ederken, polis hiçbir yerde saldırganlar karşısında önlem almadığı gibi birçok yerde saldırılara yardım ediyor.

ilginizi çekebilir

da330147e61e4ede0fda1c27adc65b4d
Sivil itaatsizlik çağrısı: “Sokakta yaşayan hayvanları beslemeye devam edeceğiz”
skynews-palestinian-protest_6919849
Ortada “Barış planı” diye bir şey yok: Filistin’deki soykırımı durdurmak için, Siyonist-Batı ölüm makinesini alaşağı etmeliyiz!
Lefter1
(Seçtiklerimiz) Lefter, Troçki ve Büyükada