Erdoğan’a #Tamam diyoruz

Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü grup toplantısında kullandığı “Millet tamam derse çekiliriz” ifadeleri Twitter’da büyük yankı yarattı. T A M A M yazılı tweetler 1 milyonu aştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında, “Bizi İstanbul Büyükşehir Başkanlığı’na da, AK Parti Genel Başkanlığı’na da, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı’na da milletim getirdi. Onlar ‘Tamam’ derse, kenara çekiliriz” dedi.

24 Haziran seçimleri öncesi, Erdoğan’ın bu sözleri üzerine Twitter’da “T A M A M” etiketi dünya çapında en çok bahsedilen başlık hâline geldi. Tweetler bir milyonu aştı.

Saat 22:47 itibariyle yalnızca bu etiketle 1 milyon 200 bine yakın tweet atılmıştı. Bunun yanı sıra on binlerce kişi de #Tamam diyerek Erdoğan’ı uyardı.

“Ketılda arıza vardı”

HDP’nin cezaevindeki Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş da kampanyanın başlamasından birkaç saat sonra yolladığı tweette “Ketılda arıza vardı, onun için geciktim. T A M A M” yazdı.

Baskın seçimde sol tutum

ilginizi çekebilir

WhatsApp Görsel 2025-05-13 saat 14.56
Ankara'da hayvan hakları forumuna davet: "Şimdi ne yapacağız?"
temel-contaa
Temel Conta grevi 159. gününde saldırıya rağmen kararlılıkla sürüyor
rainbow
DSİP: LGBTİ+ hak ve özgürlük mücadelesinin yanındayız!