Malum paçavra iş başında: Irkçı Yeni Akit bu kez çözüm isteyenleri hedef aldı

04.07.2015 - 19:02
Haberi paylaş

Irkçı nefret bülteni Yeni Akit, bugün İstanbul'da bir basın toplantısı yaparak Rojava'ya yönelik askeri tehditlerin ve Öcalan'ın tecridinin sona erdirilmesini ve çözüm sürecinin devam ettirilmesini savunanları hedef aldı.

AKP'nin paçavralarından Yeni Akit, Kürtlere, Ermenilere, Yahudilere, Alevilere, eşcinsellere, kadınlara, sola, işçi sınıfına, Gezi direnişine, öğrencilere ve tüm ezilenlere olan düşmanlığıyla biliniyor. Her gün sayfalarında nefret dolu "haberlere" yer vermesine rağmen kapatılmayan gazete, bugün de çözüm isteyenleri hedef aldı.

Yeni Akit'e göre, "Çözüme devam" diyenler "siyonistlerin, komünistlerin, Ermenilerin, liberallerin ve sözde İslamcıların bulunduğu ‘malum’ koro".

Kemalist devletin "sözde" sevdasına kapılıp açıklamaya katılanlara "sözde aydın" diyen ırkçı nefret bülteni, bugün internet sitesinde "Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın hapiste bulunduğu İmralı’daki koşullarını beğenmeyen bir grup sözde aydın, yazar ve sanatçının oluşturduğu ‘malum’ koro, hedefi Öcalan’ın serbest bırakılması olan bir kampanya başlatıyorlar" diye yazdı.

Yeni Akit, Cezayir toplantı salonundan ise şöyle bahsetti:

"Genel Yayın Yönetmenimiz Yener Dönmez’in yazmış olduğu yazılar üzerine PKK’nın paravan örgütü DPI’ın Galatasaray Üniversitesi’ndeki etkinliği iptal edilmişti. Üniversitedeki etkinlikleri iptal edilen bölücülere, Beyoğlu’ndaki Cezayir Lokantası kucak açmıştı."

Çözüme devam: Rojava'ya askeri müdahaleye ve Öcalan'ın tecritine hayır!

Aydınlar ve aktivistler “Çözüme devam” diyor

Bültene kayıt ol