TSK’dan PKK’ye saldırı: “Erdoğan’ın askerleri” çözüm sürecini sabote etmek için iş başında!

Recep Tayyip Erdoğan’ın çözüm sürecindeki gelişmelere karşı çıkan söylemleri ve Genelkurmay’ın bir kez daha siyasete müdahil olarak Öcalan’ın Newroz mesajına karşı yaptığı saldırgan açıklama sonrasında, TSK çözüm sürecini sabote etmek için harekete geçerek PKK güçlerine saldırdı.

TSK ile Kürt hareketi arasında uzun süredir devam eden fiili çatışmasızlık durumunu bozma amacıyla yapılan hamle, Genelkurmay’ın sitesinden şöyle duyuruldu:

“Güvenlik Güçleri tarafından, Mardin / Mazıdağı kırsalında, Bölücü Terör Örgütü mensuplarına ait olduğu değerlendirilen sığınak, barınak / depoları tespit ve imha etmek maksadıyla, Valilik oluruna istinaden, beş Tim kuvvetle operasyon icra edilmektedir.”

ilginizi çekebilir

nehirden
İstanbul'da Filistin protestosu: “Maersk’a geçit yok, İsrail’e ambargo”
test
Şenol Karakaş ile perspektifler 3 | Sırrı Süreyya Önder, Çözüm Sürecine Saldırılar, 19 Mart Sonrası Hareketin Geleceği
rm
Şişli’de söyleşi: Roni Margulies’in polisiye edebiyatı