Kayyumların ardından Beştepe’de toplantı: Erdoğan davet etti, CHP’li başkanlar katılıyor

Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının görevden alınmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 büyükşehrin belediye başkanını Ankara’ya çağırdı.

11 Eylül Çarşamba gününe yapılan davetin sebebi hakkında bilgi verilmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın davetine üzerine “Güzel… Belediyelerin çalışmalarından, sorunlarından bilgi alması, almak istemesi Sayın Erdoğan’ın güzel bir şey. Tabii ki belediye başkanlarımız da katılacaklar” dedi.

31 Mart seçimlerinde yüksek oy oranlarıyla işbaşına seçilen HDP’li üç büyükşehir belediyesi kayyumla yönetilirken, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılacak toplantıya AKP’li, MHP’li ve CHP’li belediye başkanları katılacak.

ilginizi çekebilir

photo_5882199291357498373_y
Aktivist Fedakâr Özdemir ile engelli haklarını konuştuk: "Solun sağlamcılık anlayışından uzaklaşması gerekiyor"
log
İstanbul Sosyalist Tartışma 5-6 Aralık'ta!
komisyon-un-calisma-usul-ve-esaslarina-iliskin-12-maddelik-taslak-oybirligiyle-kabul-edildi
İmralı görüşmesi, cellatlar meselesi ve habitus meselesi