Kaos GL Derneği: Ayşe Panuş’a özgürlük!

HDK davasından tutuklu kalan çok az kişiden biri de feminist aktivist Ayşe Panuş. Kaos GL Derneği Ayşe’ye özgürlük çağrısı yaptı. Biz de paylaşıyoruz.

“Feminist yol arkadaşımız, sendikal çalışmalar grubumuzdan yoldaşımız ve derneğimizin üyesi Ayşe Panuş, 21 Şubat’tan beri tutuklu. Halkların Demokratik Kongresi (HDK) operasyonu kapsamında tutuklanan Ayşe, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuluyor.

Aynı dosya kapsamında tutuklanan KaosGL.org Genel Yayın Yönetmeni Yıldız Tar, 30 Mayıs’ta özgürlüğüne kavuştu. Ayşe’nin de ilk duruşması 29 Temmuz’da Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Ayşe Panuş’a ve çalışmalarına tanığız. İlk duruşmada serbest bırakılmasını talep ediyoruz. Ayşe Panuş’a özgürlük!”

son yazıları

Hindistan: Hamamböcekleri yürümeyi öğrendi
İktidarın aynasında siyaset yapmak
‘Yetmez ama Evet’ten Çerçeve Yasa’ya: Çılgın ulusalcılar her şeye karşı

ilginizi çekebilir

Collage_Protest-1024x723
Hindistan: Hamamböcekleri yürümeyi öğrendi
tbmmde-cerceve-yasa-oylamasi-kim-evet-kim-hayir-dedi-1
İktidarın aynasında siyaset yapmak
images (25)
‘Yetmez ama Evet’ten Çerçeve Yasa’ya: Çılgın ulusalcılar her şeye karşı