“İşte FED’i kuran gizemli aileler"

05.01.2022 - 14:17
Roni Margulies
Haberi paylaş

“NEBATİ DOLARIN SAHİPLERİNİ İFŞA ETTİ - İngiliz ve Amerikalı yarasalar çılgına döndü.”

Böyle bir manşet görüp de yazıyı okumamak mümkün mü?

Merak ediyor insan: Doların sahipleri kimmiş ve anadili İngilizce olup karanlık mağaralarda baş aşağı uyuyan hayvanların dolarla ne alakası varmış?

Takvim gazetesinin güzel yazısını okuyunca anladım ki konu yarasalar değilmiş.

Ahmet Hakan’ın programında Amerika merkez bankası (FED) söz konusu olunca Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati şöyle demiş:

“Yalnız şu da var, Amerika’nın merkez bankası kamunun değil ki, beş tane ailenin.”

Bunu okuyunca ben doğal olarak biraz şaşırdım. Ahmet Hakan ise Nebati’yle aynı çevreden gelen bir kişi olduğu için hiç şaşırmamış. Neden bahsettiğini gayet iyi bildiği için, gülerek, “O başka bir şeyden bahsediyorsunuz. Peki” demiş. Nebati de gülmüş. Ve Ahmet Hakan konuyu değiştirip devam etmiş.

Aralarındaki fark da burada ortaya çıkıyor.

Ahmet Hakan beş aile zırvasına inanıyor da olabilir, hiçbir fikrim yok, ama CNN televizyonunda bu zırvayı konuşmamak gerektiğini, konuşursa hem kendisinin hem televizyon kanalının gülünç duruma düşeceğini bilir.

Maliye Bakanı olan adam ise bu bilgiden bile yoksun!

Beş aile zırvasına inanmak çok koyu bir cehaleti işaret ediyor, ama en koyu cehaleti değil.

En koyu cehalet, saçma sapan komplo teorilerinin ortalık yerde savunulmaması gerektiğini bile anlayamamak, bilememek.

Ortalık yerde savunulmaz, ama Takvim gazetesinde savunulabilir elbet. Ve gazete Nebati’nin beş aile teorisinin arka planını anlatmış:

“FED doları basan kurumdur. ABD devleti ve hazinesinin Fed’de hiçbir hissesi bulunmuyor. Dolayısıyla dolar Amerika’nın parası olmuyor. Dolar Fed’e aittir. Fed, doları ABD’ye faiz koyarak borç verir.

FED’in kurucuları Rockefeller’in de içinde olduğu siyonist ailelerden oluşuyor. İşte FED’i kuran gizemli aileler: Rothschild ailesi, Rockefeller ailesi, Goldman Sachs ailesi, Kuhn Loebs ailesi, Warburg ailesi, Lazard ailesi, Moses Seifs ailesi.

En büyük hisseler Rockefeller, Rothschild, Warburg ailesine aittir. Bu aileler birbirlerine kız alıp verir. Dolayısıyla ABD’nin politikalarının bu ailelerin istekleri ve kabulleri olmadan dizayn edilmesi mümkün değil.”

Ne kadar ilginç, ne kadar yaratıcı, değil mi? İşin içinden Yahudiler çıktı!

Dünyayı, Amerika’yı, FED’i, doları Yahudiler kontrol ediyor ve bu Yahudiler bazı kahraman Müslümanların çok kahramanca koruduğu Türkiye’yi yıkmaya çalışıyor.

Ve bunlara inanan bir adam Hazine ve Maliye Bakanlığı yapıyor!

Roni Margulies

[email protected]

(Sosyalist İşçi)

Bültene kayıt ol