Darıca'da sağanak ve sel: Market işçisi hayatını kaybetti

15.06.2019 - 21:48
Haberi paylaş

Darıca'da aniden bastıran yağmur, sele dönüştü. Market işçisi Elif Urhan, su baskını sonucu hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir marketin bodrum katını su bastı. Çalışanlar yemek yediği sırada meydana gelen sel nedeniyle 2 kadın işçi bodrumda mahsur kaldı.

Çalışanlardan Birsen Akbay kendi çabasıyla bodrum katının yol seviyesindeki penceresinin yanına gelerek yardım istedi. Çevredekiler ve itfaiyeciler tarafından bulunduğu yerden çıkarılan Birsen Akbay, hastaneye kaldırıldı. Bodrumda mahsur kalan 26 yaşındaki Elif Urhan'a 1,5 saat süren çalışma sonucu ulaşılabildi.

Urhan, itfaiye ekipleri tarafından bodrumdan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Elif Urhan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Elektrikler kesildi

Darıca'nın tamamında etkili olan yağış özellikle Nene Hatun, Piri Reis, Sırasöğütler ve Kazım Karabekir mahallelerinde büyük hasara yol açtığı bildiriliyor. Birçok ev ve işyerinin bodrum katları suyla doldu. Mahsur kalanları kurtaran ve su baskınları ile mücadele eden Darıca itfaiyesine, Gebze ve Çayırova itfaiyelerinden de takviye ekipler geldi. Yoğun yağış ve sel sonrasında Darıca'nın tamamında yaklaşık 3 saat boyunca elektrik kesintileri yaşandı

Bültene kayıt ol