ODTÜ'de öğrenciler kazandı: Rektör tüm talepleri kabul etti

17.04.2019 - 16:53
Haberi paylaş

ODTÜ'de yönetim ile öğrenciler arasında 33'üncü Bahar Şenliği'ne ilişkin toplantı sonuçlandı. ODTÜ öğrencileri, "Rektör tüm isteklerimizi kabul etti. Şenliğimizi planladığımız gibi Devrim stadyumunda yapacağız" açıklamasını yayınladı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Rektörlüğü maddi gerekçelerle 33’üncü Bahar Şenliği’nin yapılamayacağını duyurmuştu. Sanatçıların sosyal medya üzerinden desteğini açıklamasının ardından yönetim yeni bir mesaj yayınlayarak şenliğin sanatçıların desteğiyle yapılacağını açıklamıştı.

Dün ODTÜ'de şenlik için kitlesel bir eylem yapıldı.

Üniversite yönetiminin öğrencilerle görüşmeyi kabul etmesinin ardından bugün yönetim ile öğrenci temsilcileri arasında toplantı gerçekleşti.

Toplantının sonucunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran ODTÜ öğrencileri, yaptıkları açıklamada, “Çabalarımız sonuç verdi! ODTÜ 2019 Bahar Şenliğimizi kazandık! Rektör tüm isteklerimizi kabul etti. Şenliğimizi planladığımız gibi Devrim stadyumunda yapacağız. Bize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Şenliğimize bekliyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Devrim Stadı’nın da programa dahil edilmesinin ardından 33’üncü Bahar Şenliği, 24-25-26 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek.

ODTÜ yine ayakta: “Şenlik, devrim, özgürlük”

Bültene kayıt ol