Erdoğan’dan patronlara: “Korkmayın hepsi geçecek”

09.08.2018 - 14:06
Haberi paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “iş dünyasının” temsilcilerine seslendi. ABD ile gerginlik ve ekonomik krize değinen Erdoğan, “Makul süre içinde her şey düzelecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Kudret Önen, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) Başkanı Ali Yalçın ve Türkiye Kamu Çalışanları Konfederasyonu (KAMU-SEN) Başkanı Önder Kahveci’nin katıldığı görüşmeye hükümetten de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hazır bulundu.

Milliyet’ten Mithat Yurdakul’un haberine göre basına kapalı yapılan görüşme 1 saat 40 dakika sürerken görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, patronları rahatlatmaya dönük şu açıklamaları yaptı:

"Makul süre içinde her şey düzelecek, piyasalar rahatlayacak. Hiç korkmayın, hepsi geçecek, özel sektör de vatandaşımız da neyin nereden geldiğinin farkında."

Bültene kayıt ol