Faşist parti MHP, HDP’nin kapatılmasını istedi

Faşist MHP’nin genel başkanı Bahçeli, PKK’ye yönelik saldırılar ve yürütülen operasyonlarla ilgili açıklamasında HDP’yi hedef aldı. Bahçeli, Yargıtay’ı göreve çağırarak, “HDP kapatılsın” mesajı verdi.

Bahçeli, yazılı açıklamasında, Suruç katliamına adeta destek vererek şöyle dedi:

“Kobani’de sivil kalmamışken; HDP, ESP ve bazı bölücü sivil toplum kuruluşlarının teşviki ve üç beş oyuncakla Suruç’a ölüme gönderilen gençlerin teröre kurban seçildiği neredeyse kesine yakındır.”

Kapatılması gereken partiden “HDP kapatılsın” talebi

Faşist MHP’nin açıklamasında “yargı göreve” çağrıldı:

“Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, teröristlere övgüler düzen, şehitlerimizin kanına giren çürümüşleri kınamaktan dahi imtina eden ve terörle arasına mesafe koyamayan Kandil siyasetçileri hakkında hemen devreye girmeli, hukuku çalıştırmalıdır.”

ilginizi çekebilir

LGBTİHaklarıBanner
Aynı acılarda birleşmek 
banksy
Banksy sansürlendi
2025-10-13T004100Z_702225721_RC24AHAA3NAO_RTRMADP_3_ISRAEL-PALESTINIANS-AUSTRALIA-PROTEST-1760859725
Filistin özgür olana dek mücadeleye devam