Kadınlar, iş yeri ve okullardaki sorunlarını marksist.org’da tartışıyor!

22.05.2017 - 14:18

Merhaba sevgili kadınlar;

marksist.org’un kadın ekibi olarak sorunlarımızı, umutlarımızı ve gündelik hayatlarımızdaki kadınlık tecrübelerimizi konuşmak için el ele verdik. “Kadınların Sesi Var!” başlığı altında pazar günlerine özel olarak kadınlar ve kadınların sorunlarını anlamak isteyen herkes için bir içerik üretme hedefimiz var. Tam da bu sorunları anlamak, tecrübelerimizden birbirimizi haberdar etmek ve dayanışmak için eğitim ve iş hayatında yaşadığınız mobing ve taciz olaylarını bizimle ve diğer kadınlarla paylaşmanızı istiyoruz.

Yaşadığımız bu zor tecrübelerin başka kadınların da başlarına gelmemesi ve maalesef bir şekilde bu tecrübeyi “kazanmış” olan kadınların yaşadıklarını paylaşabilmesi adına uygun bir mecra olabileceğimizi umuyoruz. 

Siz de, samimi ve mütevazı hislerle ortaya koymaya çalıştığımız platforma katkıda bulunmak, dertlerinizi paylaşmak isterseniz [email protected] adresine okulda, üniversitede ve iş yerinde edindiğiniz tecrübelerinizi yazabilirsiniz. Bu haberi bulunduğunuz bütün sosyal mecralarda paylaşarak bize destek olmanızı rica ediyoruz. 

Dayanışmayla.



Bültene kayıt ol