Erdoğan’ın barıştığı İsrail’den Gazze’ye hava saldırısı

İsrail, bugün erken saatlerde abluka altındaki Gazze Şeridi’ne hava saldırıları düzenledi.

Maan News‘ün yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre İsrail uçakları, Hamas’ın askeri kanadı el Kassam Tugayları ve İslami Cihad’ın askeri kanadı Kudüs Tugayları’nın üslerini hedef aldı.

Sivil hedeflerin de vurulduğu saldırılarda ölüm ya da yaralanma yaşanmadığı ancak büyük boyutta maddi hasar gerçekleştiği bildirildi.

Erdoğan, “Van Minüt” ve Mavi Marmara katliamı süreçlerinden beri ikili ilişkilerin bozulduğu siyonist rejimle geçtiğimiz hafta uzlaşmaya vararak barışmıştı. Varılan anlaşmayı AKP yanlısı basın “diplomatik zafer” olarak yansıtmaya çalışırken, Mavi Marmara’da ölenlerin aileleri ve Filistinli direnişçiler uzlaşmaya isyan ediyor.

ilginizi çekebilir

agagagag
Felaket niteliğinde bir iklim olayı kapımızda, işte bunu bu kadar az duymuş olmanızın nedeni
web
1915’in 111. yılı: Yüzleşme bir zorunluluktur
YoutubeKapaklar-01
(Podcast) ABD ve İsrail'in İran Saldırısı: Emperyalizmin Ekolojik Yıkımı | Sosyalist Tartışma 2026 | Ankara