DSİP, Suruç’ta katledilenleri anacak

Devrimci Sosyalist İşçi Partisi, önümüzdeki günlerde yapacağı etkinliklerle, Kobanê’yle dayanışmak için gittikleri Suruç’ta uğradıkları bombalı saldırı sonucu hayatını kaybedenleri anacak.

DSİP İstanbul İl Örgütü, bugün (21 Temmuz Çarşamba) saat 17:30 ile 19:30’da İstiklal Caddesi’nde Suruç’ta katledilenlerin anısına stand açarak barış ve özgürlük bildirileri dağıtacak.

Perşembe günü ise İstanbul’da “Suruç katliamının ardından: Savaşa, işgale ve IŞİD’e karşı mücadele” başlıklı bir toplantı düzenlenecek. Toplantıda DSİP Eşsözcüsü Şenol Karakaş ve MK üyesi Volkan Akyıldırım konuşmacı olarak yer alacak.

Toplantıyla ilgili adres ve iletişim bilgileri için: https://www.facebook.com/events/108001622879568/

DSİP Ankara İl Örgütü ise bugün Kızılay’daki bürosunda saat 17:00’de benzer bir toplantı düzenleyecek.

DSİP İzmir İl Örgütü bugün ve yarın Alsancak’ta barış ve özgürlük için bildiriler dağıtacak. Cuma günü 19:00’da ise konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirecek.

ilginizi çekebilir

14_Christine-Buchholz
Christine Buchholz: "Sokaklarda gerçek bir direnişe ihtiyaç var"
1
Şenol Karakaş anlatıyor: Kürt Meselesi, Entelektüel Destek, "Otoriter İktidarla Çözüm mü Olur?" Tartışmaları
874953d3364d1948cd6f8a04ac90abf36d10d9a8
Küresel İntifada'nın çağrısına Filistin’e Özgürlük Platformu’ndan destek: Soykırımcı İsrail’in uçurtma yasağına inat, üç ilde uçurtma etkinliği