Çengelköy’de kadın cinayeti: Çay içerken kontrolünü kaybetmiş!

İstanbul’da Çengelköy’de 17 yıllık eşini bıçakla öldürdükten sonra parçalara ayırarak çöpe atan 43 yaşındaki Tahir K. gözaltına alındı.

Çengelköy Mahallesi Ordu Caddesi Sümer Sokak’ta oturan 43 yaşındaki Tahir K, dün Çengelköy Polis Merkezi’ne giderek 42 yaşındaki eşi Kübra K’nin kaybolduğu ihbarında bulundu.

Merkeze gelen Tahir K’nin ağabeyi, yetkililere, kardeşinin ruhsal sorunları olduğunu ve zaman zaman bu tür şikâyetlerde bulunduğunu anlatarak, kardeşini eve götürdü. Evin banyosunda kan izleri gören ağabey, kardeşiyle tekrar polis merkezine gitti.

Tahir K, 16 Şubat Pazartesi akşamı “evde çay içerken kontrolünü kaybettiğini” ve mutfaktan aldığı bıçakla eşini öldürdüğünü aktardı. Eşini parçalara ayırdığını ifade eden Tahir K, daha sonra pazar arabasıyla parçaları çöpe attığını söyledi.

Bunun üzerine polis ekipleri, katil cesedin yerini tam olarak belirtemediği için Çengelköy’de geniş çaplı arama başlattı.

Aramalar sonucunda Kübra K’nın cesedi çöp konteynerinde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından ceset Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Gözaltına alınan Tahir K. ise Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kübra ve Tahir K’nin 17 yıllık evli olduğu, şüphelinin 11 yıldır şizofren tedavisi gördüğü ve 4 yıl önce malulen emekli olduğu öğrenildi.

ilginizi çekebilir

4419636187cf54e7c2565bdb8b2f11b8
(Seçtiklerimiz) NATO neden kuruldu?
595-gun-suren-temel-conta-grevi-sona-erdi-mucadelemiz-bitmedi-ifJ13
Temel Conta direnişçi işçisi ile röportaj: "Birleşmekten başka şansımız yok"
dersim1_1603
İki büyük dalga depremleri ve yeni cumhuriyetin ayak sesleri