Çelik-İş başkanı, Tayyip Erdoğan’a metal işçilerinin sorunlarını anlatmış!

Metal işçilerinin grevi, en tepesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzası bulunan Bakanlar Kurulu kararıyla yasaklandığı saatlerde, Çelik-İş sendikasının başkanı Cengiz Gül, Ak Saray’da Erdoğan’la el sıkışırken görüntülendi.

AKP’ye yakın Çelik-İş sendikasının Facebook sayfasındaki habere göre, sendika başkanı, Tayyip Erdoğan’a “metal işçilerinin sorunlarını ve beklentilerini” anlattı.

Cengiz Gül, Erdoğan’a “Çelik-İş sendikasının sendikal yaşamdaki önemini, büyüyen Çelik-İş’in örgütlenmede karşılaştığı zorluk ve sıkıntıları” anlatmış.

Çelik-İş’in örgütlenmede karşılaştığı sıkıntıların sebebini, sendika başkanına biz anlatabiliriz: 15 bin metal işçisinin grevini yasaklayan Bakanlar Kurulu kararının en tepesindeki isimle, grev yasaklandıktan hemen sonra el sıkışmak.

– Metal işçileri greviyle dayanışma Facebook sayfası

ilginizi çekebilir

HQ1TWjiWIAAX5ap
Şakaya 2. kez tutuklama: Deniz Göktaş'a özgürlük!
Screenshot_2026-08-27_11.08
Nepal’deki büyük sel, iklim değişikliğinin sonuçlarına dair bir uyarı niteliğinde
images (34)
83. Venedik Film Festivali’nde Kuir Aslan adayı filmler açıklandı