Cargill işçileri İstanbul’a yürüyor

Bursa Orhangazi’de bulunan Cargill fabrikasında Tek Gıda-İş sendikasında örgütlendikleri için işten atılan işçiler, tepkilerini göstermek için İstanbul’a yürüyor.

Direnişçi işçiler, 18 Eylül Salı günü İstanbul’da Cargill Genel Müdürlüğü’nde basın açıklaması yapacak.

Cargill işçilerinin yürüyüş programı şöyle:

16 Eylül: Saat 10.30’da yola çıkılacak. Topçular üzerinden Eskihisar’a geçilip Gebze Kent Meydanı’na ulaşılacak. Gece burada geçirilecek.

17 Eylül: Sabah erken saatlerde yola çıkılacak, direnişteki Flormar işçilerine dayanışma ve destek ziyareti gerçekleştirilecek. Buradan yürüyüş devam ederek Kartal Meydanı’na ulaşılıp gece burada geçirilecek.

18 Eylül: Saat 14.00’da Cargill Genel Müdürlüğü önünde olunacak şekilde yürüyüşe geçilecek. Genel Müdürlük önünde Saat 14.00’te bir basın açıklaması gerçekleştirilip 21 Eylül Cuma gününe kadar burada konaklanılacak.

ilginizi çekebilir

rainbow
DSİP: LGBTİ+ karşıtı yasa tasarısı çöpe!
17-Mayis-Organizasyon-Komitesi
LGBTİ+ derneklerinden barış sürecine katkı
çb1
Çiğli Belediyesi’nde çalışan memurlar 3 aydır ödenmeyen Sosyal Denge Tazminatları için birleşik eylem yaptı