Migros depo işçileri TÜSİAD önündeydi

Ücretlerine yapılan yüzde 8’lik zammı kabul etmeyerek direnişe geçen ve işlerine son verilen Migros Esenyurt depo işçileri mücadeleye devam ediyor. İşçiler, Migros patronu Tuncay Özilhan’ı, Beyoğlu’nda bulunan Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) önünde protesto etti.

“Hırsız değiliz, yoksul işçileriz”, “4 TL zam istedi, 257 işçi işten atıldı”, “İşçiler açken Özilhan’a huzur yok” yazılı pankartların açıldığı açıklamada sık sık, “İşçiler açken Özilhan’a huzur yok” ve “Direnen işçiler yenilmezler” sloganları atıldı.

Burada açıklama yapan DGD-Sen Genel Başkanı Neslihan Acar, “Köle koşullarında yaşamayı hak etmiyoruz. İnsan onuruna yakışır ücret istiyoruz. Yaşamak istiyoruz. Yaşamak istiyoruz başka da bir şey istemiyoruz” dedi.

ilginizi çekebilir

2026-03-03 23.59
İngiltere'de üniversite ve kolej çalışanlarından İran saldırısına karşı açıklama
filistin
ABD-İsrail'in İran'a saldırısı bölgeyi kaosa sürüklüyor
fatma-nur-celik-olayi-nedir
Psikopatolojik patlama değil emeğin güvencesizleştirilmesi