Yaşam savunucularından dayanışma gecesi

Hayvan haklarını savunmak ve katliam yasasını iptal ettirmek için mücadele eden Yaşatacağız Platformu, pazar günü Kadıköy’de dayanışma gecesi düzenleyecek.

Gece aynı zamanda HDK dosyası kapsamında gözaltına alınan Yaşatacağız Platformu aktivisti Şenol Karakaş ile dayanışma için yapılacak.

Platformun çağrısı şöyle:

Katliam yasası çıktığından beri hapislere tıkılarak özgürlüklerinden edilen; Gebze’de, Mamak’ta, Niğde’de, Ümraniye’de, Erzincan’da ve daha birçok şehirde katledilen hayvan dostlarımız için, Sirkeci’de bizimle “AYM yasayı iptal et” bildirisi dağıtan ve geçtiğimiz hafta ölüm kampına hapsedilen yoldaşımız Cimcime için, tüm türlerin yaşam hakkını ve barışı savunduğu için göz altına alınan mücadele arkadaşımız Şenol Karakaş için bu hafta sonu düzenleyeceğimiz müzikli dayanışma gecesine bekleniyorsunuz!

Gelin dayanışalım ve katliam yasasına karşı mücadeleyi güçlendirelim!

Dayanışma gecemizde sürpriz sanatçıların yer alacağı canlı müzik dinletisini kaçırmayın! Bu özel gecede stantlarımızdan “AYM yasayı iptal et” rozetleri, t-shirtleri ya da minik seramikler satın alarak mücadelemize destek olabilirsiniz. Ayrıca yasa iptalinin görüşüleceği gün Ankara’ya, AYM önüne kaldıracağımız otobüs için askıda bilet satın alarak da platformumuzla dayanışma gösterebilirsiniz.

Biz bu yasayı durdurabiliriz!

📍Dunia Bar (Caferağa, Kadife Sk. No:19, 34710 Kadıköy/İstanbul)

🗓 23 Şubat Pazar

⏰18:00-22.00

#aymyasayıiptalet

#ŞenolKarakaşSerbestBırakılsın

#cimcimeyeözgürlük

son yazıları

Ukrayna krizi, Avrupa liderlerinin ABD imparatorluğuna olan bağımlılığını gösteriyor
NAZA: Bir soykırımın anatomisi
Smart Solar’da grev: İşçiler hakları için mücadele ediyor

ilginizi çekebilir

05fd2700-b71c-11f1-8d21-19ad84e0e822
Ukrayna krizi, Avrupa liderlerinin ABD imparatorluğuna olan bağımlılığını gösteriyor
photo_5962924073564181162_w
NAZA: Bir soykırımın anatomisi
4f337e02-e4f5-467a-9b89-97cf29edda1f
Smart Solar’da grev: İşçiler hakları için mücadele ediyor