Yaşam savunucularından dayanışma gecesi

Hayvan haklarını savunmak ve katliam yasasını iptal ettirmek için mücadele eden Yaşatacağız Platformu, pazar günü Kadıköy’de dayanışma gecesi düzenleyecek.

Gece aynı zamanda HDK dosyası kapsamında gözaltına alınan Yaşatacağız Platformu aktivisti Şenol Karakaş ile dayanışma için yapılacak.

Platformun çağrısı şöyle:

Katliam yasası çıktığından beri hapislere tıkılarak özgürlüklerinden edilen; Gebze’de, Mamak’ta, Niğde’de, Ümraniye’de, Erzincan’da ve daha birçok şehirde katledilen hayvan dostlarımız için, Sirkeci’de bizimle “AYM yasayı iptal et” bildirisi dağıtan ve geçtiğimiz hafta ölüm kampına hapsedilen yoldaşımız Cimcime için, tüm türlerin yaşam hakkını ve barışı savunduğu için göz altına alınan mücadele arkadaşımız Şenol Karakaş için bu hafta sonu düzenleyeceğimiz müzikli dayanışma gecesine bekleniyorsunuz!

Gelin dayanışalım ve katliam yasasına karşı mücadeleyi güçlendirelim!

Dayanışma gecemizde sürpriz sanatçıların yer alacağı canlı müzik dinletisini kaçırmayın! Bu özel gecede stantlarımızdan “AYM yasayı iptal et” rozetleri, t-shirtleri ya da minik seramikler satın alarak mücadelemize destek olabilirsiniz. Ayrıca yasa iptalinin görüşüleceği gün Ankara’ya, AYM önüne kaldıracağımız otobüs için askıda bilet satın alarak da platformumuzla dayanışma gösterebilirsiniz.

Biz bu yasayı durdurabiliriz!

📍Dunia Bar (Caferağa, Kadife Sk. No:19, 34710 Kadıköy/İstanbul)

🗓 23 Şubat Pazar

⏰18:00-22.00

#aymyasayıiptalet

#ŞenolKarakaşSerbestBırakılsın

#cimcimeyeözgürlük

son yazıları

İran ve ABD: Ateşkes kalıcı mı?
El Nino ve Amerika’nın yaramaz çocuğu
Günümüzde birleşik cephe ve hegemonya

ilginizi çekebilir

YTK5T3JAEBNBPGRGQ6NFI6NLYU
İran ve ABD: Ateşkes kalıcı mı?
emergency_response_el_nino_map_surface_waters
El Nino ve Amerika’nın yaramaz çocuğu
1mayis-ic-ohht
Günümüzde birleşik cephe ve hegemonya