Suriye için Putin-Erdoğan işbirliği: Esad’a direnen olursa ezilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da görüştü.

Görüşmenin sonunda yapılan açıklamalarda, AKP’nin diktatör Beşar Esad’ın baş destekçisi Rusya’nın Suriye ile ilgili planlarını PYD’yi engelleme umuduyla bütünüyle kabul ettiği bir kez daha ortaya çıktı.

Putin tarafından yapılan açıklamada “Ortadoğu meselesi ve Suriye meselesini de ele aldık. Ülkelerimiz sıkı işbirliği içerisindeler. Suriye topraklarının neredeyse tamamı teröristlerden kurtarılmış durumda. Herhangi bir direniş olursa gerekli karşılığı vereceğiz” denildi.

Baas rejimi, 2011’de kendisine karşı ayaklanma başladığından beri tüm muhalifleri “terörist” ilan ediyor.

ilginizi çekebilir

606082719_18034702409739592_1295974550546379837_n
“Sendikamızın mücadele kararının sonuna kadar arkasında duracağız”
chavez_the_candidate_is_accompanied_by_his_wife_marisabel_right_during_a_march_across_caracas_to_officially_open_his_presidential_campaign_in_august_1998
Venezuela: Ya aşağıdan sosyalizm ya bürokratik yozlaşma
new-york-un-ilk-musluman-belediye-baskani-zohran-mamdani
Mamdani’in ilk icraatlarının gösterdikleri