Sendika başkanının katili “şehadete susamış bir ülkücü” çıktı

Sakarya’da DİSK’e bağlı Lastik-İş sendikasının genel başkanı Abdullah Karacan’ı öldüren Sedat Uzunlar’ın kendisini sosyal medyada “şehadete susamış bir ülkücü” olarak tanımladığı ortaya çıktı.

Lastik İş Genel Başkanı Abdullah Karacan, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde bulunan Goodyear lastik fabrikasını ziyareti sırasında tartıştığı fabrika işçisi Sedat Uzunlar tarafından öldürüldü.

Sakarya’da ikamet eden ve Sakaryaspor’un fanatik bir taraftarı olduğu gözlenen Sedat Uzunlar, Twitter mesajlarında kendisini “şehadete susamış bir ülkücü” olarak tanımlıyor.

Uzunlar’ın tweetlerinin çoğunlukla AKP karşıtı ancak “Türkçü-islamcı” içerikte olduğu ve bir helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Musin Yazıcıoğlu’na büyük sempati beslediği görülüyor.

Lastik-İş Genel Başkanı öldürüldü

ilginizi çekebilir

Republican_forces_during_the_Battle_of_Irun_cropped
İspanya 1936: Faşizm ve devrim arasında
0199b228-a00f-41aa-ae9c-9a27e59516de-1200x654
Sommerloch ya da Türkiye üzerine nasıl konuşmalı?
NGOs fly huge rainbow balloon at Hungary's parliament protesting against anti-LGBT law in Budapest
Otoriter Orban rejiminin bir kalıntısı daha temizleniyor