Polis terörü her yerde sürüyor, ölümler artıyor

AKP’nin savaş politikalarının devamı olarak polis her yerde protesto gösterilerine saldırıyor. Devletin saldırıları ve misillemelerle ölümler artıyor.

Mersin’de polisin hava saldırılarını protesto eden kitleye dönük saldırısı sırasında balkonda oturan ve gaz bombası fişeğiyle başından vurulan Bülent Ecevit Güngör hayatını kaybetti.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Medya Savunma Alanları’na yönelik saldırıları ve polis operasyonlarını protesto etmek için sokağa çıkan gençlere polis silahlı saldırı düzenledi.

ANF‘de yer alan habere göre, Abdulkadirpaşa Mahallesi Kanarya Sokak’ta gece saat 01.30 sularında polis ve özel harekât timlerinin kitleyi silahla taraması sonucu ismi öğrenilemeyen bir gencin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy’de ise YDG-H’ye yönelik operasyon yapan özel harekât timleri, 11 yaşındaki Beytullah Aydın’a saldırdı.

DEM-GENÇ’in Twitter hesabından duyurulan haberde “Polisin kovaladığı 11 yaşındaki Beytullah Aydın adındaki çocuk 7. kattan düşerek yaşamını yitirdi” ifadeleri kullanıldı.

ilginizi çekebilir

Zeytinburnu meydanını dolduran yürekli insanlara teşekkür ediyorum
Demokrasinin gaspı bir üst düzeye sıçradı: Kayyıma hayır
c-gettyimages-1683905554
Zorunlu göç: Edebiyatın tanıklığı
WhatsApp Görsel 2025-09-03 saat 19.04
Trump’ın kabadayılıklarının arkasındaki soğuk mantık