Obama da Putin de destekliyor, İsrail katlediyor

Katil İsrail dün Filistinlilerin işgal karşıtı gösterisinde 5 kişiyi daha öldürdü. Siyonist rejim, hem ABD hem de Rusya tarafından destekleniyor.

Batı Şeria’da ve Gazze şeridinde yapılan gösterilere İsrail askerleri ateş açtı, toplamda 5 kişi öldü. Böylelikle, 1 Ekim’den beri öldürülen Filistinlilerin sayısı 37’ye çıktı.

İsrail’i hem ABD’nin başını çektiği Batı emperyalizmi, hem de Rusya’nın başını çektiği Doğu emperyalizmi destekliyor.

Barack Obama, İsrail’in “temel hukuku, düzeni ve sokaklarındaki şiddeti” durdurma hakkına koşulsuz destek verdiklerini yineledi.

Geçtiğimiz hafta Rusya’nın devlet başkanı Vladimir Putin de “İsrail’in yurttaşlarını koruma mücadelesini” desteklediklerini söylemişti.

ilginizi çekebilir

52f40482-a166-4d3f-87d6-ea8e043153b4
Şenol Karakaş ile yeni çözüm sürecine dair röportaj
74500090_1006
PKK’nin son açıklaması: Süreç devam ediyor, ama nasıl?
223252
Medeni haklarımızdan vazgeçmiyoruz!