MHP’li küfürbaz Nihat Atlı’nın başkanlığı düşürüldü

Adana’nın Kozan ilçesinde Saadet Partisi’nin başvurusu üzerine başkan seçilen MHP’li Nihat Atlı’nın başkanlığı düşürüldü. Atlı’nın cinayet, küçük kızı alıkoyma gibi pek çok suçtan ceza aldığı öğrenildi.

Seçim kampanyası sırasında kürsüden “Allah izin verirse analarını belleyeceğiz” diye küfreden Nihat Atlı, Adana’nın Kozan ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilmişti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve İP Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk, İlçe Seçim Kurulu’na itiraz etmiş ancak itiraz reddedilmişti. İtiraz üzerine Saadet Partisi, İl Seçim Kurulu’na başvurdu ve Atlı’nın başkanlığı düşürüldü.

Atlı’nın, bir cinayetten 20 yıl ağır hapis, küçük yaşta kızı alıkoyma, yaralama, azmettirme, ruhsatsız tabanca, organize çete suçundan hapis cezası aldığı ve dosyanın Yargıtayda beklediği öğrenildi.

Saadet Partisi, en çok oy alan ikinci aday olan kendi adayları Kazım Özgan’ın başkan olması gerektiğini savunuyor.

ilginizi çekebilir

images (7)
DSİP: Asıl terörist NATO’dur, gözaltılar serbest bırakılsın!
WhatsApp Image 2026-06-22 at 19.59
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’yla üç şehirde dayanışma
dsip gorsel
DSİP'ten dayanışma mesajı: Direnen öğretmenlerin yanındayız