İki yeni KHK çıkacak

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ , Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) çıkacağını açıkladı.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ iki yeni KHK çıkacağını söyledi. Bozdağ, “Yeni KHK ile ilgili çalışmalar değerlendirildi. Önümüzdeki günlerde yeni KHK çıkacaktır. Hem tedbir hem de düzenleme kararnamesi olmak üzere 2 kararname yayınlayacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında ABD’ye de çatan Bozdağ, Rıza Zarrab üzerinden Türkiye’ye bir kumpas kurulduğunu söyledi. NATO ile olan gerilim hakkında da konuşan Bozdağ, “Bu üstü örtülü kısıtlamaların Türkiye’nin savunma sanayisine katkı yaptığını da belirtmek isterim. Kötü komşu insanı mal sahibi yapar hesabı dünyanın söz sahibi ülkelerinden birisi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Yapılan harcamalarda limit olmaz” dedi.

ilginizi çekebilir

2025_09_09T143003Z_1272711583_RC28OGAYYLOD_RTRMADP_3_NEPAL_PROTESTS
Asya’da mücadele dalgası: Yozlaşmış ve baskıcı yönetimler düşüyor
1625358843701
Brezilya’da bir dönüm noktası: Darbeciler ilk defa soruşturulup cezalandırıldı
Cosmopolitan_Manifest_1191_af474cc8a9
Sadece Manifest'e değil kadınların özgürlüğüne saldırı