Gülşen yalnız değildir!

04.05.2023 - 13:53
Haberi paylaş

Şarkıcı Gülşen’e İmam Hatiplilere hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada hapis cezası verildi.

İstanbul’da Nisan 2022’de vermiş olduğu bir konserde alınan görüntü kaydı üzerinden açılan davada imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı yargılanan Gülşen, mahkeme heyeti kararını açıkladığında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlamasıyla 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.  İstanbul 11.Asliye Ceza Mahkemesi'nce görülen davada hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Gülşen’in avukatları, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan kişilerden bazılarının ifadelerinin bile alınmadığına, dosyanın bu haliyle eksik kaldığına dikkat çekerek müvekkillerinin beraatini talep etse de mahkeme hapis cezası vermeyi uygun gördü.

Kendi halkına ağır hakaretlerde bulunurken Gülşen’e bir şakadan dolayı hapis cezası verdirmek isteyenler, kadınların ‘tedbir’ kararına rağmen katledilmesine göz yumuyor, kadın katillerini, hayvan katillerini, tecavüzcüleri koruyor, serbest bırakıyor. 

Sahnede bulunan bir arkadaşına yönelik şakası üzerinden ve üstelik izni olmaksızın çekilen video üzerinden suçlanmakta olan Gülşen’e ortada hiçbir suç olmadığı halde verilen bu ceza kabul edilemez! 

Bültene kayıt ol