Bursa’da kadın cinayeti

28.09.2018 - 17:00
Haberi paylaş

Bursa’da Ümit V. isimli soyadını öğrenemediğimiz bir erkek kendisinden ayrılan ve yeniden bir araya gelmek istemeyen bir kadını otomobilde benzin dökerek ateşe verdi. Kadın hayatını kaybetti.

Bursa’da 5 gün önce Yıldırım İlçesi Millet Mahallesi’nde bir kadın ayrılmak istediği erkek tarafından yakılarak öldürüldü. Şengül Vatansever isimli kadın bir süre beraber olduğu Ümit V.’den ayrılmak isteyince, Ümit V. Kütahya’dan Bursa’ya gelerek Vatanser ile barışmak istediğini söyledi. Kadının bu teklifi kabul etmemesi üzerine Ümit V. seyir hâlindeki otomobilde Vatansever’nin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Bir süre sonra üzerine montunu atarak alevleri söndüren Ümit V., tekrar araca aldığı kadını başka bir noktada sokakta bırakarak kaçtı.

Vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Oradan da durumu ciddi olduğu için Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edilen Vatansever yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra otomobille kaçarken yaptığı kaza neticesi ağır yaralanan Ümit V. de Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bültene kayıt ol