Türk-İş 1 Mayıs'ı sosyal medyada kutlayacak

25.04.2021 - 13:12
Haberi paylaş

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 1 Mayıs'ta 81 ilde sınırlı katılımlı basın açıklamaları gerçekleştireceklerini, Covid-19 salgını sebebiyle kutlamaları ağırlıklı olarak sosyal medyada yapacaklarını duyurdu.

Atalay, şöyle konuştu:

"Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kutlamalarımız ağırlıklı olarak sosyal medya ve dijital platformlar üzerinden olacak. 26 Nisan-1 Mayıs arasında afiş, görsel ve videolarımızda 'Her Yerde Birlikteyiz' sloganıyla 1 Mayıs'ı kutlayacağız. Bunun yanında, sosyal mesafe kuralına mutlak şekilde uymak şartıyla sembolik katılımlarla bölge ve 81 ildeki temsilciliklerimizde toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantılarda, 1 Mayıs bildirimiz okunacak. Türk-İş camiası, tüm sendikalarıyla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs'ı coşkuyla kutlayacak."

Ve ekledi:

"Geçen yıl, salgının bu yıl için bitmesini dileyip, emek örgütlerine bir çağrıda bulunmuştuk. Maalesef, salgın bu yıl da devam ediyor. Salgının artık hayatımızdan çıkması dileğiyle bu çağrıyı yineliyoruz; gelecek yıl 1 Mayıs'ı emeği temsil eden tüm kesimlerle birlikte düzenleyeceğimiz coşkulu bir mitingle kutlayalım. Çünkü, ülkemizin ve çalışanların bu birlikteliğe her zamankinden daha çok ihtiyacı var."

Bültene kayıt ol