Tunahan Sezer için gerekli para toplandı: Aileden dayanışma gösterenlere teşekkür

17.05.2019 - 10:08
Haberi paylaş

Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki Akçeşme İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Tunahan Sezer'in lösemi tedavi masrafları için yapılan dayanışma çağrısı büyük ilgi gördü. Aile, gerekli miktarın toplandığını ifade ederek, dayanışma gösteren herkese teşekkür etti.

Baba Ercan Sezer'in tarafımıza gönderdiği mesaj şöyle:

#direntunahanyaşamseninle 

Oğlum Tunahan Sezer için başlatılan yardım kampanyası şu an itibariyle belirli maddi miktara ulaşmıştır. Sosyal medyada bu kampanyayı başlatan Marksist.org'a, okurlarına ve dayanışma gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte sizin dualarınız bizim için oldukça önemli, dualarınızı eksik etmeyiniz. Tekrardan herkese çok ama çok teşekkür ederiz."

Marksist.org, 14 Mayıs günü Tunahan Sezer için dayanışma çağrısını şu ifadelerle haberleştirmişti: 

"Bursa'nın Yenişehir ilçesindeki Akçeşme İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Tunahan Sezer'e iki yıl önce lösemi teşhisi konuldu.

Dünyalar tatlısı Tunahan pes etmedi, direndi, yaşama sımsıkı tutunmayı başardı. Ancak hastalığı bugünlerde tekrar kendini gösterdi. Tunahan bu kez de pes etme niyetinde değil ancak bu yaşama direncine maddi destek ihtiyacı var.

Yurtdışına gönderilen tahliller ile başlayan yeniden tedavi süreci, aileyi ekonomik anlamda oldukça zor duruma sürüklemiş durumda. Yerelde gösterilen çabalar yetersiz kalmakta.

Tunahan’ın bu umutlu yaşam mücadelesine sizler de maddi olarak destek sunabilirsiniz...

#DİREN TUNAHAN YAŞAM SENİNLE"

Bültene kayıt ol