Evlatların feda edilmesine itiraz: Sibel Alaş savaşa isyan etti

Müzisyen Sibel Alaş, AKP’nin savaş politikaları doğrultusunda “evlatlarını feda etmeye hazır olduklarını” ifade eden Ahmet Davutoğlu’na isyan etti.

Alaş’in Twitter üzerinden yazdığı mesajlar şöyleydi:

“Başıma bir iş gelmeyecekse… Ya da gelecekse gelsin… Şehitler ölür, biraz daha sıkı çalışırsanız vatan da bölünür…

Nefret ediyorum ezberletilmiş avuntulardan. “Ölmez” dediğin şehidin anasına, babasına, çoluğuna çocuğuna, sevdiğine, sevdiceğine sor bir de.

Kimin evlatlarını feda etmeye hazırsınız? Sordunuz mu evlatlara, “Feda edilmeye razı mısınız?” @Ahmet_Davutoglu

Zehirli mesajlar yağmış. Yorulmayın boşuna. Ne küfrünüzün kıymeti var nazarımda ne de tehdidinizin. Demirden korkan trene binmez yahu.

Son tahlilde azizim; sen ne kadar küfretsen de, tehdit savursan da, korkutmaya çalışsan da ben “eyvallah” demeyeceğim evlatların ölmesine…”

ilginizi çekebilir

YTK5T3JAEBNBPGRGQ6NFI6NLYU
İran ve ABD: Ateşkes kalıcı mı?
emergency_response_el_nino_map_surface_waters
El Nino ve Amerika’nın yaramaz çocuğu
1mayis-ic-ohht
Günümüzde birleşik cephe ve hegemonya