2 kadın cinayeti daha

İstanbul’da hafta iki kadının katledilmesi ile başladı.

İçişleri Bakanlığı’na göre kadın cinayetleri azalıyor, fakat her gün yeni ölüm haberleri gelmeye devam ediyor.

Çatalca’da Gül Gülsüm, evli olduğu kişi tarafından, barışmak istemediği için iple boğularak öldürüldü. Katilin genç kadının cansız bedenini metruk bir binaya sakladığı ortaya çıktı.

Fikret Çakmak, Gül Gülsüm’e sık sık şiddet uyguluyordu. 28 yaşındaki kadın, Çakmak hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Örgütü üyesi olan Gül Gülsüm’ün vahşi bir cinayetle yaşamdan koparılması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Esenler’de ise göçmen bir ailede trajedi yaşandı. Erkek kadını defalarca bıçaklayıp katlettikten sonra 4 yaşında çocuğuyla polislere teslim oldu. Küçük çocuk, Çocuk Esirgeme Kurumu’na gönderildi.

ilginizi çekebilir

hyöweb
Hayvan Yaşam Özgürlük İnisiyatifi: Suç duyurusunda bulunuyoruz, hesap soruyoruz!
aym-sokaktaki-hayvanlarla-ilgili-duzenlemenin-iptalini-gorusecek (1)
Yaşatacağız Platformu: “Barınaklarınız kan kokuyor” diye boşuna haykırmıyoruz
photo_5949500337964125244_y
"İşveren bizlere sefalet ücretini reva gördü"