Eğitim-Sen’e polis baskını

Ankara’da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi, polis tarafından basıldı.

Polis baskına gerekçe olarak, “Kobani’den gelen yaralıların bulunduğu yönünde ihbar aldık” gösterildi.

Baskın üzerine binaya giden KESK Eş Genel Başkanı Lami Özgen ile KESK MYK üyeleri ve KESK’e bağlı sendikaların yöneticileri polis tarafından binaya alınmadı.

Terörle Mücadele ekipleri tarafından Genel Merkez binasında arama devam ediyor.

Eğitim Sen Genel Merkezi’nde bulunan Konuk Evi’nde kalan ve Ankara’da tedavi gören Kobanêliler, sabah saatlerinde polis tarafından gözaltına alınmıştı.

(IMC TV)

ilginizi çekebilir

25-kasim-2020-istanbul-12-e1669112744773
Yaşamı parçalara ayıran iktidar: Kadın, hayvan ve çocuk bedenleri üzerinden bir şiddet rejimi
606082719_18034702409739592_1295974550546379837_n
“Sendikamızın mücadele kararının sonuna kadar arkasında duracağız”
chavez_the_candidate_is_accompanied_by_his_wife_marisabel_right_during_a_march_across_caracas_to_officially_open_his_presidential_campaign_in_august_1998
Venezuela: Ya aşağıdan sosyalizm ya bürokratik yozlaşma