Ankara’da İş Bankası üzerine toplantı

DSİP Ankara İl Örgütü, hükümetin Türkiye İş Bankası’naki CHP hisseleri ile ilgili polemiği üzerine Türkiye kapitalizmi, İş Bankası ve CHP hisselerini konu alan bir toplantı düzenliyor.

DSİP Ankara İl Örgütü, Türkiye İş Bankası’nın bir kez daha gündeme gelmesi üzerine “İş Bankası hisseleri: Neden ağız sulandırıyor?” başlıklı bir toplantı yapacak. 27 Eylül Perşembe, saat 18.30’da DSİP Ankara İl Örgütü’nde düzenlenecek olan toplantıda DSİP üyesi, Altüst yazarı ve çevirmen Atilla Dirim konuşmacı olacak.

Toplantının tanıtım yazısı şöyle:

“Türkiye İş Bankası, Türkiye’de kapitalizmin ve ulus devlet inşa sürecinin her zaman önemli bir parçası olageldi. Devleti kuran parti CHP’nin hisseleri de önemli dönemeçlerde tartışma konusu hâline geliyor. Yaşanan krizle beraber CHP’nin İş Bankası’ndaki hisseleri hükümet tarafından tartışma konusu hâline getirildi. Peki, İş Bankası’ndaki hisseler neden tartışma konusu ediliyor? Bu sorunun yanıtını tarihsel bir perspektiften tartışacağız.

Konuşmacı: Atilla Dirim

Tarih: 27 Eylül Perşembe

Saat: 18.30

Yer: DSİP Ankara İl Örgütü, Konur Sokak 14/13 Kızılay/ANKARA

İletişim: 0535 884 21 22″

ilginizi çekebilir

taklit
Yeni Parti yeni olabilecek mi? I Şenol Karakaş anlatıyor
AFP__20251014__78PX2AQ__v1__HighRes__BelgiumPoliticsEconomyProtest-1760453171
Gerçek Marksist gelenek nedir?
foto-12-4-730x410
Savaşa Hayır İnisiyatifi’ni inşa edelim