AKP’de vekillik kavgaları: Halka “şerefsiz” diyenler, sahtekârlar…

İktidar partisinde koltuk kavgaları sürüyor. Düzce’den bir aday, vekillik listesine giremediği için halka “şerefsiz” dedi. Antalya’dan bir adayın ise sahtecilikten mahkûm olduğu iddia edildi.

Antalya’da AKP milletvekili aday adayı olan ancak listelerde yer bulamayan Cihan Bulut, kendi twitter hesabından 13. sıra milletvekili adayı Murtaza Tamyürek’in iki farklı davada sahte faturadan ötürü ceza aldığını duyurarak davaların karar numaralarını paylaştı. Tamyürek ise Bulut hakkında “mason” dedi.

65 milletvekili adayının yarıştığı AKP Düzce’de ise aday yapılmayan Elif Keçeci, “Benim için önemli olan T. amcamın yanında olmak, ama tabi Düzce’nin ş……. halkı asparagas haber yapmazsa. Çünkü Düzce her b.. beklenir, bu adi ş………….” dedi.

ilginizi çekebilir

nehirden
İstanbul'da Filistin protestosu: “Maersk’a geçit yok, İsrail’e ambargo”
test
Şenol Karakaş ile perspektifler 3 | Sırrı Süreyya Önder, Çözüm Sürecine Saldırılar, 19 Mart Sonrası Hareketin Geleceği
rm
Şişli’de söyleşi: Roni Margulies’in polisiye edebiyatı