MHP’li faşistler her yerde terör estirdi: “Operasyon değil katliam istiyoruz”

Ülkü Ocakları’nın çağrısıyla bugün 19:00’da Türkiye’nin her yerinde yapılan “teröre lanet” yürüyüşleri, beklendiği gibi Kürtlere yönelik ırkçı saldırılara dönüştü.

Dün akşam 128 HDP bürosuna gerçekleşen saldırılardan sonra, bu akşam da ülkücü faşistlerin çağrısıyla yapılan eylemlerden sonra Kürtlere yönelik linç girişimleri sürüyor.

HDP’nin Ankara’daki genel merkezine saldırılırken, binanın ikinci katı yandı. Kırşehir’de HDP’li birinin işlettiği kitabevi ve Alanya’daki HDP bürosu da yakıldı.

İstanbul’da Mecidiyeköy’den başlayıp Beşiktaş’ta son bulan yürüyüşte ise “Operasyon değil katliam istiyoruz” sloganları atıldı.

Anaakım medya saldırıları “terör protestosu” olarak vermeye devam ederken, polis hiçbir yerde saldırganlar karşısında önlem almadığı gibi birçok yerde saldırılara yardım ediyor.

ilginizi çekebilir

save st
Sosyalist Tartışma toplantılar dizisi Ankara'da başlıyor
son-dakika-kocaelide-parfum-deposunda-yangin-6-kisi-hayatini-kaybetti-qgkw_cover
Antikapitalist Çalışanlar: İşçi katliamlarını durdurun
ONZGQAWVYRD6BIYVSZ7GNPQF7E (5)
Arjantin seçimlerinin kazananı aşırı sağcı Javier Milei oldu