Ceceli suç işliyor: #sinemgedikveintizarınyanındayız

15.07.2018 - 13:22
Haberi paylaş

Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin çocuklarının velayetini almak için açtığı davada eski eşi Sinem Gedik ve şarkıcı İntizar’ın ilişkisi olduğunu iddia etmesi ve dosya davasına gizlice çekilmiş görüntüleri koyması tepki topladı. Poll Production da haberlere homofobik bir tepki göstererek İntizar ile iş anlaşmasını sonlandırdı.

Şarkıcı Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’e çocuklarının velayetini almak için açtığı davada mahkemeye sunduğu gizli kamera kayıtlarıyla Gedik ile şarkıcı İntizar arasında ilişki olduğunu iddia etmesi medya tarafından “skandal” olarak nitelenirken, İntizar’ın birlikte çalıştığı Poll Production haberin ardından İntizar ile iş anlaşmasını sonlandırdığını duyurdu.

Homofobik tepkiler sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı. #sinemgedikveintizarınyanındayız etiketine pek çok kişi destek verirken, şarkıcı İntizar Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı’ya konuşarak Ceceli’nin suç işlediğini söyledi. İntizar, “İnsanların bedenleri, ruhları, mahremiyetlerine dil uzatılması ahlaksızlık, namuzsuzluk, edepsizlik ve bel altı vurmaktır. Boşanalı bir buçuk yıl oldu ve eşinden kendi isteyerek boşandı. Bir başkasıyla evlendi. Boşanması ve yeni evliliği sürecinde prestiji, güvenilirliği kamuoyu önünde kayboldu. İstediği çevrelere giremedi. Şimdi bu konular üzerinden kendini aklamaya çalışıyor. O konular son derece bağımsız konulardır. Beni bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışamaz! Üstelik kanunlar önünde büyük suç işliyor. Evin içine kamera koyuyor. Sen evin içine nasıl kamera koyarsın? Üstelik o görüntülerde yayın yasağı var. Eski eşi Sinem Gedik ona dava açtı” şeklinde konuştu.

İnsanları kendisini korumaya çağıran İntizar şunları söyledi:

“Bu süreçte Mustafa'yı sildim, Sinem'e hep destek verdim. Çünkü çok yaralanmıştı ve üzgündü. Bu yüzden intikam almaya çalışıyor. Tek derdi bu. Bir adam evladının annesini böyle bir iddiayla zor duruma düşürür mü? Ben yırtık, çirkef, edepsiz, çığırtkan biri değilim. Hiçbir konuda şov yapmam! Olaylar karşısında haksız da olsam hep susar, başımı öne eğerim. Tanıyanlar bilir; yalnızım, garibanım. Kimseye kötülük etmedim. Arkamda büyük güçler yok. Beni bitirmeye çalışıyorlar. Lütfen insanlar beni korusun. Çok kötüyüm”.

Bültene kayıt ol