Dayanışmaya çağrı: Gebze’deki taciz olayına şimdi de adli tıp raporu takıldı!

20.06.2018 - 14:31
Haberi paylaş

Gebze'de babası tarafından taciz edilen kızın davası şimdi de adli tıp raporu sebebiyle erteleniyor. 

Gebze’de babası tarafından tacize uğrayan C.C’nin davası altı duruşma sonucunda yarın tekrar görülecek. En son 12 Nisan 2018 tarihinde görülen davada Kadın Meclisleri ve vekillerin de katılımı sağlandı. Sanık durumundaki karşı tarafın avukatı mahkeme salonundan Kadın Meclisleri'nin çıkarılmasını istemişti, mahkeme bu talebi dikkate almadı.

Mahkeme sonucunda mağdur çocuğun adli tıbba gönderilmesine bir sonraki davanın 21 Haziran 2018 tarihine ertelenmesine karar verildi. Yarın altıncısı görülecek olan dava için gerekli materyaller maalesef yine hazır değil, adli tıp raporu hazırlanmamış özetle dava yine ertelenecek

Bu kadar ağır işleyen adaletin karşısında mağdur aile tacizci baba ile hâlâ aynı ikamette bulunmak zorunda kalıyor. Adaletin yerini bulmasını suçluların hak ettiği cezayı almalarını istiyoruz. Herkesi dayanışmaya davet ediyoruz.Kadınların ve çocukların yalnız olmadığını göstermek bu gibi davaları gönüllülük ile sahiplenmekten geçer.

Adalet arayışımıza devam edeceğiz, 21 Haziran 2018 tarihinde Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ne 11:00’de görülecek davaya dayanışma için herkesi bekleriz. Tacizciyi koruyan yasaları dayanışma ruhumuzla yıkacağız.

Bültene kayıt ol