Mahkeme kadınlara inanmadı, tacizci baba serbest

23.03.2018 - 15:54
Haberi paylaş

Kocaeli, Çayırova’da bir erkek kızını taciz etti. Çocuğun annesinin şikayetine inanmayan Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi adamı serbest bıraktı.

Kocaeli’de eski eşinin evine gelen Sami Cengiz, 14 yaşındaki kızını taciz etti. Eski eşi ile beraber uyumak istediğini söyleyen Cengiz, bu talebi kabul görmeyince eski eşinin odasının kapısını kapatarak iki kızının uyuduğu odaya gitti. Kızların annesi arkalarından odaya gittiğinde Cengiz’in 14 yaşındaki kızlarının yanında uyuduğunu gördü. Anne, battaniyeyi açmak istediğinde Cengiz battaniyeyi açmamasını söyledi, o sırada kızın taciz edildiğini anlayan kadın hemen adamı yataktan çıkarttı. Kızın yaşadığı travma üzerine ağlamaya başlamasıyla olay mahkemeye taşındı.

Sami Cengiz, 4 ay tutuklu kaldıktan sonra Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tacize uğrayan kızın ve annesinin tanıklıkları kabul edilmeyerek serbest bırakıldı. Sanığın daha önce de dayısının 15 yaşındaki kızını taciz ettiği ortaya çıktı. Bugün 17 yaşında olan taciz mağdurunun da tanıklığı ciddiye alınmadı.

Bültene kayıt ol